Megszűnhet a vérzés?

Goldlily mini spirálom van 4 hónapja. Most nagyon görcsölök, viszont a vérzésemnek most kellene megjönnie de csak ritka, pecsételő. Előfordulhat, hogy annyira elvékonyodott ennyi idő alatt a méhfal, hogy nincs ami leváljon? Illetve 90 napos diétát csinálok 3. hete, de nem túl sok mozgással, esetleg ez befolyásolhatja? Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza hasi görcs,pecsétetlő vérzés témában

Tisztelt Kérdező!

A spiráltól a méhfal nem vékonyodik el, a diétától a spirál hatása nemigen függ. Ellenben ha "nagyon görcsöl" egy frissen felhelyezett spirál mellett és a vérzés sem jött meg rendesen, friss terhességi teszt birtokában forduljon haladéktalanul nőgyógyászhoz, mert ki kell zárni mind a méhen kívüli terhesség, mind a komolyabb felső nemi szervi fertőzés (endometritis, salpingo-oophoritis, tuboovarialis abscessus) lehetőségét.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. február 23., 10:17; Megválaszolva: 2011. február 26., 23:00
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hogy lehet ez?
2 hónapja nem jön meg a havim.Csináltam szombat reggel egy tesztet és az első vonalat rendesen lehet látni a második pedig halvány.Nagyon görcsölök...
Meristin
A menyasszonyomnak menstruacio idejen nagyon eros alhasi fajdalmai vannak sajnos tobbnyire. Hogy a gorcsoket enyhitse Meristint szed, de sajnos a napi ajanlott...
Görcsök!
Kedves Doktor Ór /Nő! 6-7 hetes terhes vagyok és mátr az elejétől fogva sokat görcsöl a hasam főleg éjszakánként és alig tudok aludni. Az...
Hasi panaszok
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e esetleg megfázástól a menstruáció alatt erős hasi fájdalmam, de mindennap görcsölök már 6-dik napja és...
Fájó csomó mellben