Kisbabát szeretnék

Tisztalt Doktornő (úr) Én 38 éves nő vagyok van egy 18 éves lányom és vagy egy párom akivel már 10 éve imádjuk egymást.Sajnos kb 3 vagy 4 éve a méhemen találtak egy miómát ami miatt kikelett venni a méhemet. Minden vágyam hogy kisbabám legyen merta lányom lassam főiskolára megy és kirepűl.Halodtam olyan dolgot hogy valakinek kivették a petefészkét és később vissza varták.Nem lehetséges az hogy egy méhet is vissza varnak? Lehet hülyeséget gondolok, de más nem jutott eszembe.Én már teljesen kivagyok idegileg már folyamatos orvosi kezezésre szorulok mert súlyos depressziós lettem hogy fiatalom megfosztottak attól hogy saját gyerekem legyem.Gondoltam már az örökbe fogadásra is, de tudom az nem olyan mert nem az mi vérünk.Kérem önöket segítsenek nekem mert már az öngyilkosságra is gondoltam Adjanak nekem tanácsot mit tegyek hogy legyen gyermekem. Már az megviselt hogy fiatalom kivették a méhemet hogy csak én velem fordúlt meg ez a szerencsétlen dolog.Van aki nem akar gyereket mégis szüli a gyerekeket a semmire.Én szeretnék mégse adatik meg ez nekem.Kétségbe vagyok esve. Minden nap evvel a gondolattal fekszek le és evvel kelek fel.Segítsenek nekem tanácsot adi.Köszönöm a segítségét Tisztelettel Jeneiné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza örökbefogadás témában

Kedves Jeneiné!

Őszintén sajnálom, hogy ki kellett venni a méhét. Egy fogamzóképes korú nő esetében valóban az egyik legbecsesebb szerve a méhe. Sajnos valóban vannak olyan szomorú esetek, amikor nem megoldható a méh megtartása.

Nem tudok Önnek semmi mást javasolni, csak az örökbefogadást. Tudom, hogy saját babát szeretne, aminek a 40 hetét Ön csinálja végig, de próbáljon belegondolni kicsit: az a 40 hét csak nagyon pici töredése egy gyermek, majd felnőtt életében. Nagyon, nagyon nehéz lemondani a terhességről, de a gyermeknevelésről, és annak az összes boldogságáról nem kell lemondania. Gondoljon bele, mekkora szüksége van a szerető családra a magára hagyott babáknak. Az, amit annyira szeretne megadni a saját gyermeknek, többszörösen megadhatná olyan gyermekeknek, akiknek nincs, aki megadja ezt. Felejtse el az öngyilkossági gondolatokat, azzal bizony senkinek sem segít, csak még több problémát okozna, és a szerető párjának végtelen bánatot hagyna. Forduljon egy nagyon jó pszichológushoz, aki segít abban, hogy megtalálhassa azt, amit annyira szeretne.

 

Kérdés: 2010. február 08., 20:57; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati lelet
Nőgyógyászati vizsgálatom után javasolták a méheltávolítást. A kérdésem tényleg indokolt-e? 2020-ban történt hasi Uh: Az epehólyag kőmentes...
Sárga folyás,pajzsmirigy vagy egyéb?
Csak barnás folyásom volt. Lehetek...
Tisztelt Doktornő! Tavaly novemberben hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, mivel babát tervezünk. Eleinte vissza állt a ciklusom a...
Mio-inozitol mellekhatás...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 29 éves nő vagyok. Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót. Pár hónapja inzulin rezisztenciával diagnosztizáltak (BMI...
Méhgyulladás
Tisztelt Doktor Úr! Krónikus méhgyulladással küzdök november óta ami gennyes folyással jár együtt a méhnyakból (STD negatív) emiatt rengeteg...