• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot! Heti 3-4 edzésem van és focizom.kb 1 ével ezelőtt lettem rá figyelmes ha tulzótan sokat futok vagy kemény az edzés. Akkor vérzek nagyobb mennyiségben 1 napig és vizeletemmel kavarodik majd eltünik.klubot váltottam és 2 edzésből 2 szer is ugyan ezt tapasztaltam.Ma voltam nőgyógyásznál aki vett tőlem méhnyak szűrést és hallotam hogy recsen a tű vagy mi amivel leveszi erre mondta, hogy milyen izmos vagyok, hogy beletört remélhetőleg nem maradt bennem semmi .. Ultrahangal is megnézett azt mondta, hogy minden szép sehol semmi. És vagy 1-2 hónap a lelett és hogy majd érdeklődjek de nagyon aggódom .nem mondott semmit, hogy mitől lehet. Érdekelne, ha rákos lennénk akkor nem lehetet volna sejteni a az ultrahangnál vagy mikor levette a mintát mert azis fájt és utána kicsit véreztem is.. amugy normális a mestruáciom folyásaim se voltak.. maga szerint komoly a baj? Telejesen kivagyok. Köszönöm a választ

        Dr. Szalóczy Péter válasza a terhelésre vérezgetés témában

        Kedves Kérdező! A citológiai kenet eredménye nem valószínű, hogy olyan lesz, ami felelős a tünetekért. Nem tudom, mivel van fogamzásgátlása? Ha nem szed hormonális fogamzásgátlót, egy-két hónapig ki kéne próbálni, mert ez a vérzés összefügghet instabilabb hormonális háttérrel.Ha a tabletták idején a panasz megszűnik, szedheti hosszabb ideig. amíg erőltetetten sportol.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 30., 15:54; Megválaszolva: 2019. szeptember 01., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: