• mennyi ideig negativ a curette

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Márciusban vérzészavar miatt nőgyógyászati UH vizsgálat 3 cm-es myoma gócot írt le, az endometrium vastagsága 6 mm volt. A curette megtörtént, benignus eredményt adott. Mennyi ideig lehetek nyugodt a szövettani lelet miatt? A mensesem rendszertelen ( 19- 40 nap), egyéb panaszom a rendszertelen vérzésen kívül nincs. A negativ curette eredmény után meddig lehetek nyugodt, meddig nem kell félnem az endometrium ráktól? Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Kiss György válasza a betegségek myoma után témában

        Tisztelt Hölgyem! A méhizomzat myomás elválzozása jóindulatu folyamat és amennyiben az elvégzett curettage szövettani eredménye is negativ, akkor Ön megnyugodhat. A méh simaizomzatából kiinduló myomák elhelyezkedése miatt azonban bekövetkezhet rendetlen vérzés is, igy a myoma rendszeres ellenőrzése javasolt/ nőgyógyászati vizsgálat, ultrahang / Üdvőzlettel: dr.Kiss,


        Kérdés: 2018. december 17., 19:08; Megválaszolva: 2018. december 17., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: