Gombafertőzés?

Tisztelt doktor úr! Napok óta szenvedek hüvelyi folyástól ami valamikor áttetsző vizes kellemetlen szagú, valamikor túrószerű. Sokszor erős viszkető, égő érzésem van. Legtöbbször csípőtájékon tompa fájdalom, mintha meg akarna jönni de addig még van 2 hét. Mikor lehet ezeknek az oka? Válszát előre is köszönöm.

Dr. Kiss György válasza Gombafertőzés? témában

Tisztelt Hölgyem!

Levele alapján valóban gombára lehet gyanakodni, de előtte jó lenne egy kenetből megállapitani a hüvely tényleges állapotát.

Probiotikumok használata, / DM-ben recept nélkül kapható tejsavat tartalmazó tabletták, krémek/ mindenképpen csökkentené panaszait és javitana a helyzeten.

Kamillás ülőfürdőket is lehet végezni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 31., 10:10; Megválaszolva: 2016. január 31., 12:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus