Levoser spirál

Tisztlet Dr. Kiss György! Érdeklődni szeretnék, hogy 09.21-én helyezte fel a nőgyógyászom a Levoser spirált. A felhelyezése is fájdalmas volt.Ultrahanggal ellenőrizte hogy megfelelően a helyén van a spirál. Aznap erősebb volt a vérzésem is és görcsölt a hasam alja meg a derekam.2-3nap elteltével is még pecsételő vérzés fenállt a fájdalommal együtt, így felhívtam az orvosom ki azt javasolta hogy szedjek be fájdalomcsillapítót és hétvégén hívjam vissza. A mai nap folyamán ez meg is történt de csak jövőhéten fog tudni fogadni.5nap telt el de fáj a hasam a derekam rossz a közérzetem a hasamba lüktető érzést érzek. A kérdésem az lenne, hogy mitől lehetnek ezek a tünetek és hogy ez normális még az 5dik napon? Van olyan hogy esetleg nem fogadja be a szervezetem? Mit tegyek vetessem inkább le? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Levoser spirál témában

Tisztelt Hölgyem!

Ha kezelőorvosa megállapitotta, hogy a spirál jó helyen van, akkor kérem, várja meg a következő heti kontrollt.

Panaszok esetén, valóban fájdalomcsillapitót és későbbiekben esetleg antibiotikumot érdemes szednie a fertőzés elkerülése érdekében.

A spiránál 1 hónap a mérvadó, ha addig sem szokja meg a szervezete, akkor valóban jobb megválni tőle a következő menstruáció idejének megfelelően!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: 1 hónap alatt görcs, vérzés , fájdalom előfordulhat .Köszönöm bizalmát!

Kérdés: 2015. szeptember 26., 15:16; Megválaszolva: 2015. szeptember 27., 19:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Missed ab, szövettan
Fogamzásgátlás 50 év felett
Okozhat még gondot?
Vérzés menopausaban
Barna folyas
Kedves Doktor ur! 38 eves no vagyok es 2 hete idoben megjon. a menstruacio a megszokott iseig tartott, viszont kb. a menstruacio 12. napjatol par napja barna...