Esélyes-e a terhesség?

Üdvözletem! Párommal egy napja szeretkezni készültünk majd végül nem tettük, de ő alsó gatyában a nemi szervével finoman épphogy csak érintette a szeméremajkaim (én vékony alsóneműben voltam, ami kicsit lehet elvolt csúszva) előváladékot én nem éreztem de nem kizárt hogy volt. A párom nem élvezett el. Sajnos a menstruációm (22 évesen) még mindig zavaros, 3 hónapja volt utoljára így még azt sem tudom mikor kéne legközelebb lennie. Esélyes a terhesség?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Esélyes-e a terhessség? témában

Kedves Kérdező!

Hát, az előváladék tartalmazhat ondósejteket is, igy kérdése jogos.

Leirása alapján kevés az esély arra, hogy a fogantatás létrejöhetett.

Menstruációjának tisztázása céljából nógyógyászati vizsgálat alkalmával kérem végeztessen hüvelyi ultrahang vizsgálatot / méhnyálkahártya vastagsága, petefészkek állapot miatt / valamint hormon meghatározás is indokolt lenne.Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 29., 00:20; Megválaszolva: 2015. március 29., 09:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruációs vérzés
Barna folyás
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek