Visszatérő hüvelyfolyás

Üdvőzlöm! Szeretném a segítségég kérni! Folyamatosan visszatér a hüvelyfertőzésem ami nagyon megkeseríti a hétköznapjaimat és a szexuális életem. Napi szinten hüvelyfolyásom van ami kellemetlen tünetekkel is jár de nem minden esetben.. Viszket, ég amit nagy mennyiségű hüvelyváladék kísér. Sajnos nagyon sűrűn megfordulok a nőgyógyászomnál. Klion D 100 hüvelytablettát szokott felírni és szájon át bevehető gyógyszert is (Klion 250 mg) . Kaptam primafucort krémet is. Azt érzem hiába ez a sok gyógyszer mert amint befejezem a kúrát napok múlva újra jelentkezik a hüvelyfolyásom és kellemetlen tünetekkel jár. Lactacid femina mosagodót használok mindennap. Idegen helyen sosem ülök rá a WC-re sőt ha tehetem el sem megyek. Szeretnék végre normális életet élni és nem azon görcsölni, hogy mikor leszek újra beteg és mennyire kellemetlen érzés mikor a folyás jelentkezik. A párom péniszén néha jelentkeznek piros pöttyök amit ha beken a primafucort krémmel 1-2 nap múlva el is múlik. Kérem segítsen! Mi tévő legyek? Milyen kivizsgilásra menjek el? Miért vagyok ilyen sűrűn beteg? Nagyon szépen köszönöm a válszát! Üdvözlettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza folyás témában

Keressen egy másik orvost aki jobb laboratóriumi háttérrel van eleresztve. Esetleg érdemes egy STD ambulantiát keresni.

Kérdés: 2015. március 03., 09:43; Megválaszolva: 2015. március 04., 21:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...