• Dr. Csősz György

    nőgyógyász

    1701

    kérdésre
    válaszolt

    Szakterülete:

    nőgyógyász

    Bemutatkozás:


    1963. május 29-én születtem Debrecenben. Édesapám id. dr. Csősz György sebészorvos, édesanyám Hertelendy Zsuzsanna pedagógus.    Tanulmányok:    Általános iskolai tanulmányaimat a VI. kerületi Vörösmarty utcai iskolában kezdtem, majd az V. kerületi Szemere utcai iskolában német tagozaton folytattam.    Középiskolába a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba jártam, mint bennlakó diák. Érettségi után sikertelen egyetemi felvételim miatt a Budapesti Szt. István kh. szülészetén dolgoztam mint műtőssegéd.    1983 és 1989 között a SOTE AOK-t végeztem.    Szakmai tapasztalatok:    Szigorló évtől kezdve a Péterfy Sándor Utcai Kórház szülőszobáján kezdtem dolgozni mint takarító és az OMSZ-nél mint mentőtiszt.    Diplomázás után a Péterfy kh. szülészetén helyezkedtem el, ahol a mai napig dolgozom.    Mentőtiszti képesítésemet 1988-ban, szakvizsgámat Szülészet-Nőgyógyászatból 1993-ban tettem le. 1998-ban szereztem meg az ultrahangos jártassági vizsgámat.    1999. május 1. óta másodállásban az EUROPA MENTŐSZOLGÁLAT, majd a VECSÉSI EÜ. SZOLGÁLAT keretein belül orvosi ügyeletet látok el Pest megyében.    2000 óta dolgoztam ugyancsak másodállásban az OEP felülvizsgáló orvosokat koordináló osztályának mint felülvizsgáló főorvos, ugyancsak Pest megyében. Mindezek mellett az OMSZ-nél rendszeresen felkérésre oktatom a mentőtiszteket és az ápolókat a Szülészeti Oxyológiára.    Egy időre az EÜ rendszerében bekövetkezett változások miatt a Péterfy Kórházról levált XVI. kerületi szakrendelőbe került az állásom nagyobbik része. Itt 2008-ig dolgoztam.    Ugyanakkor a hároméves egészségbiztosítói munka felkeltette az egészségbiztosítás felé az érdeklődésemet. Így 2003 szeptemberében elkezdtem a Biztosítási Szakorvosi szakképesítés megszerzését. Ezt a szakvizsgát 2005 szeptember 25-én kiválóan megfelelt eredménnyel letettem. 2007 óta felvételt nyertem az Igazságügyi Szakértői Névsorba, így szakértőként is dolgozom.    5 éve osztályvezető-helyettes főorvosa vagyok a Péterfy Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának.

   • Dr. Csősz György legutóbbi válaszai
    Nem ettől lüktet. A terhesség nem lüktet. Gyógyszerszedés mellett csak pár százalék a teherbeesés valószínűsége (1-2)
    Nem okozhat ilyen problémákat.
    Most már mindegy. Remélhetőleg nincs semmi baj.
    Az esemény utáni tbl minden esetben menetrenden kívüli vérzést okoz mely el is húzódhat. Ell kell olvasni mindig a használati utasítását a fogamzásgátlóknak!!!
    Szedje még egy teljes cikluson át. Ha marad a panasz váltani kell.
    Keresse meg orvosát. Én először mensest produkálok és utána szedetem.
    Elvileg védett
    Elvileg védett volt
    Elvileg védve volt.
    Nincs semmi baj a kimaradás miatt áttöréses vérzése van ami lehet hogy a mensessel összefolyik. Tovább szedni mint ha mi sem történt volna. Ha ismétlődik és nincs tablettafelejtés jelentkezzen orvosánál
    Fogamzásgátlót csak akkor kell ismételni, ha a bevételtől számított 3 órán belül hányás ill. 6 órán belül hasmenés van.
    Van esély, de minimális. Kontroll 04 közepén. Ha negativ keresse fel orvosát
    Ezek nem terhességi jelek.
    Aznap estig
   • Hirdetések
   • Kiemelt témák
   • Hirdetés