• Dr. Csősz György

    nőgyógyász

    1606

    kérdésre
    válaszolt

    Szakterülete:

    nőgyógyász

    Bemutatkozás:


    1963. május 29-én születtem Debrecenben. Édesapám id. dr. Csősz György sebészorvos, édesanyám Hertelendy Zsuzsanna pedagógus.    Tanulmányok:    Általános iskolai tanulmányaimat a VI. kerületi Vörösmarty u-i iskolában kezdtem, majd az V. kerületi Szemere u-i iskolában német tagozaton folytattam.    Középiskolába a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba jártam, mint bennlakó diák. Érettségi után sikertelen egyetemi felvételim miatt, a Budapesti Szt. István kh. szülészetén dolgoztam, mint műtőssegéd.    1983 és 1989 között a SOTE AOK-t végeztem.    Szakmai tapasztalatok:    Szigorló évtől kezdve a Péterfy Sándor utcai kórház szülőszobáján kezdtem dolgozni, mint takarító és az OMSZ-nál mint mentőtiszt.    Diplomázás után a Péterfy kh. szülészetén helyezkedtem el, ahol a mai napig dolgozom.    Mentőtiszti képesítésemet 1988-ban, szakvizsgámat Szülészet- Nőgyógyászatból 1993-ban tettem le. 1998-ban szereztem meg az ultrahangos jártassági vizsgámat.    1999. május 1. óta másodállásban az EUROPA MENTŐSZOLGÁLAT, majd a VECSÉSI EÜ. SZOLGÁLAT keretein belül orvosi ügyeletet látok el Pest megyében.    2000 óta dolgoztam ugyancsak másodállásban az OEP felülvizsgáló orvosokat koordináló osztályának, mint felülvizsgáló főorvos ugyancsak Pest megyében. Mindezek mellett az OMSZ-nál rendszeresen felkérésre oktatom a mentőtiszteket és az ápolókat a Szülészeti Oxyológiára.    Az elmúlt időszakban az EÜ rendszerében bekövetkezett változások miatt a Péterfy kórházról levált XVI. Kerületi szakrendelőbe került az állásom nagyobbik része.    Ugyanakkor a három éves egészségbiztosítói munka felkeltette az egészségbiztosítás felé az érdeklődésemet. Így 2003 szeptemberében elkezdtem a Biztosítási Szakorvosi szakképesítés megszerzését. Ezt a szakvizsgát 2005 szeptember 25-én kiválóan megfelelt eredménnyel letettem. 2007 óta felvételt nyertem az Igazságügyi Szakértői Névsorba így szakértőként is dolgozom.

   • Dr. Csősz György legutóbbi válaszai
    Monurált tovább, mellé gynoxyn 600 kúp
    Sajnos addig ameddig nincs legalább két hét menseskimaradás semmit nem lehet mondani. Mindenesetre, ha rendesen szedi a gyógyszert nem valószínű
    50% az esélye. Szedjen fogamzásgátlót, keresse fel orvosát.
    A menses első napján kell elkezdeni, mint legelőször.
    Elvileg semmi baj nem lesz belőle.
    Biztos használtak, csak olyan vékony, előre felszerelt amit nem észlelt. A cytológia a legjobb szürővizsgálat, az kimutatja a kórokozókat is.
    Szedje tovább, ez áttöréses vérzés volt. Ha ismétlődik keresse meg orvosát
    Természetesen nem, csak a hüvelyi sex
    Össze- vissza vérzése lesz, egyéb nem valószínű.
    1. A hüvelygyulladás nem UH.-s diagnosis 2. Igen mindig azt és úgy kell csinálni amit a kezelőorvosa mond. Javaslatom: ujra felkeresni vizsgálatra.
    Azért mert az a ciklus más részén van. A menses alatt egyébként sincs peteérés igaz?
    Az utolsó darabnál ez nem oly fontos, szedje ugyanugy mintha mi sem történt volna
    Nem szükséges, védve van