• Dr. Csősz György

    nőgyógyász

    1703

    kérdésre
    válaszolt

    Szakterülete:

    nőgyógyász

    Bemutatkozás:


    1963. május 29-én születtem Debrecenben. Édesapám id. dr. Csősz György sebészorvos, édesanyám Hertelendy Zsuzsanna pedagógus.    Tanulmányok:    Általános iskolai tanulmányaimat a VI. kerületi Vörösmarty utcai iskolában kezdtem, majd az V. kerületi Szemere utcai iskolában német tagozaton folytattam.    Középiskolába a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumba jártam, mint bennlakó diák. Érettségi után sikertelen egyetemi felvételim miatt a Budapesti Szt. István kh. szülészetén dolgoztam mint műtőssegéd.    1983 és 1989 között a SOTE AOK-t végeztem.    Szakmai tapasztalatok:    Szigorló évtől kezdve a Péterfy Sándor Utcai Kórház szülőszobáján kezdtem dolgozni mint takarító és az OMSZ-nél mint mentőtiszt.    Diplomázás után a Péterfy kh. szülészetén helyezkedtem el, ahol a mai napig dolgozom.    Mentőtiszti képesítésemet 1988-ban, szakvizsgámat Szülészet-Nőgyógyászatból 1993-ban tettem le. 1998-ban szereztem meg az ultrahangos jártassági vizsgámat.    1999. május 1. óta másodállásban az EUROPA MENTŐSZOLGÁLAT, majd a VECSÉSI EÜ. SZOLGÁLAT keretein belül orvosi ügyeletet látok el Pest megyében.    2000 óta dolgoztam ugyancsak másodállásban az OEP felülvizsgáló orvosokat koordináló osztályának mint felülvizsgáló főorvos, ugyancsak Pest megyében. Mindezek mellett az OMSZ-nél rendszeresen felkérésre oktatom a mentőtiszteket és az ápolókat a Szülészeti Oxyológiára.    Egy időre az EÜ rendszerében bekövetkezett változások miatt a Péterfy Kórházról levált XVI. kerületi szakrendelőbe került az állásom nagyobbik része. Itt 2008-ig dolgoztam.    Ugyanakkor a hároméves egészségbiztosítói munka felkeltette az egészségbiztosítás felé az érdeklődésemet. Így 2003 szeptemberében elkezdtem a Biztosítási Szakorvosi szakképesítés megszerzését. Ezt a szakvizsgát 2005 szeptember 25-én kiválóan megfelelt eredménnyel letettem. 2007 óta felvételt nyertem az Igazságügyi Szakértői Névsorba, így szakértőként is dolgozom.    5 éve osztályvezető-helyettes főorvosa vagyok a Péterfy Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának.

   • Dr. Csősz György legutóbbi válaszai
    Nincs semmi közük egymáshoz
    Gyakorlatilag szinte esélytelen a teherbeesés ilyen módon, de nem kizárható. Nem kell azért nagyon tartani tőle.
    Igen. A sorrend vagina és végbél, nem fordítva. A végbélből székletmaradvány és baktérium kerül a hüvelybe ami hüvelygyulladást okozhat.
    Elvileg nem probléma nyugodtan szedje tovább
    Igen, csak a ciklushoz illesztve lehet szedni
    Egyenlőre semmit. A következő ciklusban jobban figyeljen.
    Pont a sav segíti a felszívódást. Nem kell tartani problémától csak ha kihányja a tablettát a savtúltengés miatt.
    Azóta már valószínűleg menseselt. Ha nem, akkor keresse fel orvosát.
    Mindegyik megbizható és jó Az Ellaone a legjobb mert 96 óra múlva is hatásos
    A tabletta kihagyása okozhat kis vérzést. Nem baj, tovább szedni és jobban odafigyelni
    Hivatalosan 05 09 +14= 05.23-ától bármikor teherbe eshetett. Egyebet nem lehet mondani. Bármelyiké lehet
    Nem ettől lüktet. A terhesség nem lüktet. Gyógyszerszedés mellett csak pár százalék a teherbeesés valószínűsége (1-2)
    Nem okozhat ilyen problémákat.
    Most már mindegy. Remélhetőleg nincs semmi baj.
    Az esemény utáni tbl minden esetben menetrenden kívüli vérzést okoz mely el is húzódhat. Ell kell olvasni mindig a használati utasítását a fogamzásgátlóknak!!!
   • Hirdetések
   • Kiemelt témák
   • Hirdetés