Folyasra kliond, borsav kup terhesen

Tisztelt Doktorno/ur! 25. Hetes kismama vagyok. Kb. 12. Hettol bovebb folyasom van, ami idonkent atlatszo-feher vizszeru folyas, ez foltot hagy a fehernemun, idonkent (ez a kevesebb) feher, surubb de nem nyulos. Mas panaszom pl. viszketes, ego erzes a huvelyben nincs. Szuleszem megvizsgalt, de tenyesztest nem csinalt. Javasolt klion d huvelykulpot, melyet 4 napig hasznaltam, utana vitagin c huvelykulpot 6 napig. A folyas kb. ugyanannyi mint a kezes elott. Korzeti niogyogyaszom a terhessegi tanacsadason ezutan Borsav huvelykupot javasolt hetente 1 szer 10 hetig., abbol meg csak 1-et hadznaltam eredmenyt emiatt nem tudok mondani. Kerdeseim a kovetkezok lennenek: 1. A Klion d es a borsav kup hasznalthato e terhesseg alatt? A borsavas kuprol nem talaltam tajekoztatast ezzel kapcsolatban. 2. Terhesseg alatt tudom hogy a bovebb folyas jellemzo, de tenyesztest nem lenne javasolt csinalni, amiatt hogy vajon van e bakterium v gomba? Az orvos azt vakaszolta ugyis kitenyeszik valami tehat nem erdemes.igy peobalkozzunk ezekkel a szerekkel. Kell e ezek miatt izgulnom? 3. Honnan tudom hogy koros e a folyasom terhesseg alatt? Nem szeretnem hogy a babanak baja essen, sem a feleslegesen hasznalt kupoktol, sem a fertozesektol! Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza folyás témában

Kedves Kérdező! Össze-vissza kapott találomra gombás és bakteriális feltételezett fertőzésre gyógyszereket. Mindenképpen legyen egy tenyésztés, annak eredménye szerinti gyógyszer, de hetente kétszer negatív esetben is érdemes bármely hüvelyi protexint felhelyezni. Szülésig mindenképpen rendet kéne teremteni, hogy a még kialakulatlan immunrendszerű babára ne kenődjön kórokozó szülés közben.Semmi pánik, problémája gyakori.

Kérdés: 2018. november 14., 14:51; Megválaszolva: 2018. november 18., 10:24
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Császármetszés utan
Szerdán volt 7 hete h szultem császármetszéssel. Hétfőn voltam 6 hetes kontrollon mindent rendben talált az orvos. Viszont barnás sárgás folyasom...
Terhesség, folyás
Tisztelt Doktornő / Doktorúr! 9 hetes kismama vagyok és hétfőn szex közben barnás folyásom jelentkezett. Másnap felhívtam az orvosom, aki...
sűrű, nyálkás folyás
Tisztelt doktornő/doktorúr! Sűrű, nyálkás (orrváladékra emlékeztető) , fehér váladékom van, szagtalan. A terhességem 35-ik hetében járok....
hüvelygyulladás terhesség alatt
Tisztelt Doktor Úr! Terhességem elejétől kezdve küzdök sárga folyással, mely napi 1x jelentkezik. Kifolyik, és aznapra annyi. Mennyisége...
Ovulációkor jellemző folyás...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A terhességem 19-20. hetében járok és a minap áttetsző, nyúlós folyást tapasztaltam, olyat mint az ovulációkor szokott...