Fehér folyásom van, öröklődhet a mellrák?

Tisztelt Doktorno/Ur! Ket kerdessel fordulok Onhoz. 21 eves lany vagyok, parkapcsolatban elek, aktiv szexualis elettel. Mirabella fogamzasgatlot szedek ugy 2 eve. Par honapja megfigyeltem hogy feher szinu folyasom van szinte mindennap. A hasam es "lent" nem faj semmim, nincs semmilyen panaszom. Maga a folyas nem kellemetlen szagu, es az allaga is folyos, sima. Mitol lehet? Masik kerdesem: ha nagymamamnak mellrakja volt (meggyogyult) , ill. edesanyamnak is talaltak a melleben egy csomot (ami joindulatu) , mekkora az eselye hogy nekem is bajaim lesznek e teren? Valaszait elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza folyás témában

Kedves Kérdező! A fokozott hüvelyváladék minden kórokozónak vonzó táptalaja. Ha bármely hüvelyi protexint, melyek recept nélkül kaphatót, rendszeresen használna hosszabb távon, úgy a velük feljuttatott milliárdnyi védő tejsav baktériumok állandó kellő biológiai tejsav termelése megvédené a hüvelyt és rendezné a folyás ügyet. A protexint ez esetben ne a használati utasítás szerint alkalmazza, hanem 3 napig naponta, majd hossza 2 x hetente. Természetesen a vérző napok szünetével. Mell ügyben a háromhavonta önmagában végzett önszűrést tessék elvégezni, ha nincs addig nem tapintott képlet, 35 éves korig ez elég. Utána évi mammográfia kötelező. Nem jelent rettegni valót a nagymama esete.

Kérdés: 2015. január 24., 11:57; Megválaszolva: 2015. január 26., 07:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam