mi bajom lehet?

kedves doktor úr! 28 éves vagyok kettő gyermekem van mind kettő császármetszéssel született veszélyeztetett terhes voltam mind kettővel 10 éves kislányom és hét éves kisfiam van.az a problémám hogy nagyon régóta érzek a jobb oldali petefészkemnél erős fájdalmat és tapintással is érezhető ott valami csomó.ez a fájdalom ráhat a jobb lábamra és a derekamra is. valamint a második szülés óta nem esem teherbe nem mintha akarnék de szerintem eznem normális menszeszem rendszertelen 2-3 napig tart maximum.sajnos a székletemmel is baj van és gyakran véres azis. biztos az lenne a megoldás hogy orvoshoz forduljak vele de egyedül állo anya ként nem nagyon jut magamra idő.várom javaslatát és segítségét előre is köszönöm: teréz

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza mi bajom lehet? témában

Tisztelt Asszonyom!

A tapintható jobb oldali csomóra, a gyakran véres székletre, a rendszertelen vérzésre és főként a 2 gyermek iránti felelősségére figyelmeztetve kérem, hogy időben forduljon orvoshoz! Megértését köszönöm! Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. január 20., 17:20; Megválaszolva: 2015. január 20., 17:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma