hüvelygomba

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Antibotikum kúra miatt hüvelygombám lett, erre canesten kombi uno-t kezdtem használni, de egyáltalán nem hatott. Hallottam a betadine kúpról, Ön szerint kezdjem el használni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygomba témában

Kdves Kérdező! Ne kezdje el a Betadin kúpot! Az még a maradék hasznos tejsav baktériumokat is tönkretenné Ha biztosan gomba a kórokozó, irasson fel Mikosyst Gyno 150-es szájon át szedhető kapszolát, legalább egyet és ha lehet, Mycogal 300 nevű kúpot 3 darabot. A kapszulát szájin át vegye be mielőb, a kúpokat 3 nem vérző egymásutáni este jó magasra tólja fel hüvelyébe. Ha lehet, legalább 4gyszer a felhelyezés után legyenek együtt partnerével, 2 óra múlva, hogy a testmelegben plvadt kúpanyaggal ő is egyszerűen talá, kozzon a visszaoltás elkerülésére. Ő egyébként a Canesten krémmmel is k3nheti magát. Ha tartós rendet akar a megbolygatott hüvelyben, használjon befejezésül hüv elyi probiotikumot, mont a Protexin Gyno kapszulák. Olvassa el a használati utasítást.

Kérdés: 2013. február 03., 16:45; Megválaszolva: 2013. február 05., 19:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...