• Késő menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Párommal, aki 19 éves lány, március elején volt utoljára szexuális együttlétünk. Rendszeresen védekezünk, óvszerrel, nagyon ritkán előfordul hogy 3-4 mp-ig benne vagyok gumi nélkül, de ennél tovább soha. Március 14-ére várt menstruációja azonban késik, és kezd aggasztani a dolog. Pontosan egy héttel az elmaradt menszesz után csináltunk tesztet ami negatív lett (bár nem a reggeli első vizelettel, hanem csak a másodikkal). Tudni kell még hogy barátnőm most fog érettségizni, és családi körülmények miatt is elég stresszes életet él mostanában. Menszesze eddig sem volt teljesen beállva, fogamzásgátló gyógyszert véralvadási problémák miatt abba kellett hagynia (3-4 hónapja decemberben). A terhesség tipikus tünetei elmondása szerint nem jelentkeztek nála, nem szédül, nem émelyeg, hányingere sincs stb. Kérdésem a következő: Van okunk terhességre gyanakodni? Válaszát előre is köszönöm! ui.: Nőgyógyászához két hét múlvára kaptunk időpontot, azonban ez a tudatlan várakozás felemésztő...

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Kérdésére csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet válaszolni.Előtte végezzenek terhességi tesztet.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 29., 12:34; Megválaszolva: 2012. március 31., 07:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.