• gennyes agyhárgyagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő.Nővérem 2010 jan 18-án megszűlt. A kisgyerek egy hónappal elöbb jött. A kórházból hazaengedték 2hét múlva.De sajnos egyik szombaton jan 30-án rosszul lett a kisgyerek nem vett levegőt.Ezután kihívták a mentőt, az elvitte és kórházba került.Ott már nagyon rosszul volt.Elvitték egy másik kórházba, most is ott kezelik.De mire kitenyésztették nála a baktériumot, addigra kapott egy gennyes agyhárgyagyulladást.És most ezt nagyon nehezen tudják megindíttani.Szeretném megtudni mik a kilátások a gyógyulásra.Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a agyhártyagyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        A teljes gyógyulásra ugyanúgy van esélye a kicsinek, mint sajnos a különböző mértékú agykárosodásra. Ez utóbbi az igen enyhe figyelemzavartól, magatartászavartól a súlyos értelmi fogyatékosságig, mozgáskárosodásig terjedhet. A napjaink igen fejlett újszülöttgyógyászata miatt mindenképpen reménykedni lehet a teljes gyógyulásban. Biztosan mindent megtesznek érte.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 18:07:06; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: