Memoria, szedules

Kedves Dr nő. Igazabol mar irtam maganak a leletemmel kapcsolatban. tobb eve szedules es egy ideje memori problema ugyben,feszult es stresszes vagyok. Leirnam az Mri nativ eredmenyem:kulso es belso liquorter normalisan tag .az oldalkamrak szimetrikusak,kozepallasuak.a cranio-cervicalis atmenet szabalyos. A frontalis feherallomanyban jobb oldali tulsullyal max 2-4mm es jeldus gocok lathatoak flair es reszben T2 kepekben. Egyebutt az agyalomanyban koros jeladasu terulet nem abrazolodik. Az orrmelekuregek legtartoak. Velemeny:lacunaris infarctusok mk. Frontalis lebeneny Voltam neurologusnal napokban es nem kuldott kivizsgalasra en megis aggodom ilyen fiatalon mitol alakulhattak ki ezek a gocok. Azt kerdeznem ontol,hogy milyen iranyban folytassam a kivizsgalasomat egyaltan szukseges e? Kellene egy ujabb koponya mri a kozeljovoben?Kialakulhat ebol esetleg sulyosabb betegseg? Elnezest a sok kerdesert. 27 eves vagyok 2gyermekem van.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a koponya MRI témában

Kedves Kérdező! Szeretném ismételten megnyugtatni. Újabb koponya MRI szükségtelen.Ha a feszültségen,aggodalmaskodáson túl egyéb tünetei nincsenek, úgy elsősorban a lelki egyensúlyát kellene visszanyerni.Az előző válaszomban leírtakat továbbra is tartom. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. április 10., 19:28; Megválaszolva: 2020. április 14., 07:01
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés