Arcidegbénulás Bell féle

Tisztelt Dr-nő! Az lenne a kérdésem hogya gyógyult faciális parézis krónikus betegségnek számít-e? Köszönöm szépen! Tisztelettel Kuti Csaba

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza faciális paresis témában

Kedves Kérdező!

A Bell féle perifériás faciális paresis, a legtöbb esetben pár hét alatt, maradványtünet nélkül, véglegesen gyógyul, ezért nem számít krónikus betegségnek.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. augusztus 02., 12:21; Megválaszolva: 2015. augusztus 02., 16:25
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR vizsgálat
Tisztelt Doktornő! Az elmúlt 3 hétben bell féle arcbénulással kezelnek. Az MR vizsgálat is készült. Segítségét szeretném kérni abban, hogy Ön...
Arcidegbénulás
Arcidegbénulás Bell féle Tisztelt Dr-nő! Az lenne a kérdésem hogya gyógyult faciális parézis krónikus betegségnek számít-e? Köszönöm...
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.
MR lelet értelmezése
Philips Achieva 1,5 T. CD- nem készült. Koponya MR és MRA vizsgálat: Axialis T2, FLAIR és DWI, ADC , coronalis FLAIR, sagittalis T1 súlyozott...