Epilepszia lehet az ájulásos, eleséses tünet?

Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő: 2002-2005 között voltak ájulásos ill.eleséses tüneteim.Ez epilepszia? Alapbetegségem:SLE+chr.hepatits.Ezenkívűl társult hozzá:skizofrén pszichózis, bipolaris betegség, rekurrens depresszió, magas vérnyomás, cukorbetegség.EPILEPSZIát sosem állapítottak meg.Skizofrén pszichózissal többször voltam kórházban. Az ájulásos tünetek ott is jelentkeztek. MRI, EEG, CT vizsgálatok és labor, kardiológiai vizsg.történtek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza epilepszia témában

Kedves Kérdező!

Ön a levelében jelzett diagnózisok szerint krónikus immunrendszeri, belgyógyászati és pszichiátriai betegségekben is szenved. A 2002 és 2005 között lezajlott ájulásos rosszullétei, elesései hátterében epilepszia nem valószínű, hiszen folyamatos orvosi kezelés, gondozás alatt áll, minden szükséges vizsgálat megtörtént. Akkori rosszulléteit csak levele alapján minősíteni nem lehetséges, ezt ne is kérje.Ehhez ismernem kellene az abban az időben készült összes orvosi dokumentációját, betegségtörténetét. Ennek hiányában feltételezem, az epilepszia lehetősége azért merült fel Önben, mert antiepilektikus hatású gyógyszereket is kap.Ugyanis ezek a szerek a bipoláris, schizoaffektív betegségben is eredményesen használhatók.Ha mostanában eszméletvesztéssel járó rosszulléte lenne, és környezete is észlel gyanús tudatvesztésre utaló tüneteket, eleséseket, ezt jelezze kezelőorvosának minél előbb.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. február 25., 19:07; Megválaszolva: 2015. február 26., 06:57
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...