Mi az oka?

A KISFIAMNÁL AZ EEG VIZSGÁLAT MEGÁLLAPITOTTA HOGY MIND A KÉT AGYFÉLTEKÉN KIMUTATHATO AZ EPILEPSZIA TÜSKE. MULTHÉT CSÜTÖRTÖKÖN KAPOTT TEGRETOL SZUSZPENZIOT ELÖSZÖR. MÁR REGGEL ÉS ESTE IS 5ml KAP DE UGYAN UGY VANNAK NAPI ROHAMAI 6-12. MINDENKI AZT MONDJA HOGY ELÖSZÖR AKÁR MEG IS TRIPLÁZHATJA A ROHAMOKAT MÉG A SZERVEZET HOZZÁ NEM SZOKIK A GYÓGYSZERHEZ.VALÓBAN IGAZ EZ? MR VIZSGÁLAT CSAK NOVEMBERBEN LESZ. AZT MONDTÁK HOGY NEM TUDJÁK HOGY EZ A CSECSEMŐKORI EPILEPSZIA MIÉRT MOST JÖTT KI NÁLA. MINDEN LABOR SZEM BEL ÉS KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT JÓ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza gyermekkori epilepszia témában

Tisztelt Érdeklődő!

Nem tudom, milyen rohamai vannak. Ha valóban napi 6-12 tudatzavarral járó rohama van, ne várjon novemberig. Ha nem tud korábban bejutni a gyermekneurológusához, vigye el a gyermekét a legközelebbi epilepszia szakrendelésre. Nem baj, ha ott nem gyermekneurológus rendel, az epilepsziában jártas neurológus a gyermekkori epilepsziát is tudja kezelni. Ha semmi nem megy, menjen el magánrendelésre. Rohammentességet kívánok!

dr. Kerekes Éva neurológus és gyermekneurológus szakorvos, epileptológus.

Kérdés: 2012. szeptember 30., 17:32; Megválaszolva: 2012. október 02., 13:07
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyermekkori epilepszia után...
Tisztelt Doktornő/Úr! Fiam most 29 éves, és egyre aggasztóbb mértékű a feledékenysége. Elsősorban a rövid távú memóriájával van baj. A...
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás