Gyermekkori epilepszia után feledékenység?

Tisztelt Doktornő/Úr! Fiam most 29 éves, és egyre aggasztóbb mértékű a feledékenysége. Elsősorban a rövid távú memóriájával van baj. A feledékenység olyan szintű, hogy lassan már a munkájában is gátolja. 9 éves korában gyermekkori epilepsziát diagnosztizáltak nála. Évekig gyógyszert szedett, majd gyógyultnak nyilvánították. Az a kérdésem, hogy a mostani feledékenység lehet-e valamilyen utóhatása az epilepsziának? Ezzel a panasszal hova fordulhatunk, milyen orvos foglalkozik ezzel? Válaszát előre is köszönöm! Legyen áldott, szép napja! Tisztelettel: Brádné Budai Zsuzsanna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza gyermekkori epilepszia témában

Tisztelt Érdeklődő!

A panasz neurológiai kivizsgálást igényel: igen, lehet köze a gyermekkori epilepsziának a memoriazavarhoz.

Panaszmentességet kívánok!

dr.Kerekes Éva epilepszia specialista, Kisvárda

Kérdés: 2012. október 01., 17:35; Megválaszolva: 2012. október 03., 22:16
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi az oka?
A KISFIAMNÁL AZ EEG VIZSGÁLAT MEGÁLLAPITOTTA HOGY MIND A KÉT AGYFÉLTEKÉN KIMUTATHATO AZ EPILEPSZIA TÜSKE. MULTHÉT CSÜTÖRTÖKÖN KAPOTT TEGRETOL...
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás