• Karfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy-két éve könyöktől lefelé fájdalom jön a kezembe, elkezd remegni, majd irányithatatlanná válik mig elnem múlik a fájdalom.Gerinc és derék problémáim vannak.Szeretnék erre a problémámra választ kapni. Köszönettel:Melinda

        Dr. Kerekes Éva válasza a karfájdalom témában

        Tisztelt Érdeklődő! Lehetséges, hogy a nyaki gerinc probléma okozza a panaszait, de a változás korában gyakori az úgynevezett alagut szindroma: a hormonváltozások miatt fellazul és megduzzad az inak és izületek kötőszövete, és elnyomja az idegszálakat. A problémát neurológus vizsgálja ki, ehez háziorvosi beutaló kell. A panaszokat gyakran lehet gyógyszeresen és fizikoterápiával kezelni, de előfordulhat, hogy az idegszálakat műtét útján szabadítják fel. Kérjen beutalót neurológushoz, addig pedig szedjen napi 2-3 tabl B1 vitamint, és a fájdalmas területet kenegesse Diclac géllel vagy Voltaren spray-el, vagy egyéb más gyuladásgátló kenőccsel. Gyógyulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. április 18., 20:08; Megválaszolva: 2012. április 19., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: