Hirdetés
      • Nyak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő...a lányom 17-éves és a hétvégén el volt bulizni ...másnapra annyira meg fájdult a nyaka hogy alig tudta forgatni...már egy kicsivel jobb de lehet érezni hogy be van gyulladva a nyak izom...azt szeretném meg kérdezni hogy kell kezelni...hideg borogatás és az izom lazító jó..? és hány napon belül szűnik meg a fájdalom ..? a választ előre is köszönöm...

        Dr. Bogdán Aurél válasza a nyakizom fájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Valószínűséggel egy húzódásról lehet szó. Ezt jegelni, borogatni célszerű és valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú kenőccsel kenegetni. A panaszok 7 napon belül megszűnnek. Ha mégsem, akkor többről van szó, mint húzódás, így keressenek fel egy baleseti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 13:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés