• Műtét után,,,

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ez év febr 28 án carpalis alagút műtéten estem át a jobb tenyeremen,A tenyeremen kb 5-6 cm heg van és kb 1cm es csomó maradt a heg mellett ami fájdalmas,kaptam rá uh kezelpést és most járok lézer kezelésre,kérdésem az lenne hogy el fog e majd múlni,,és mikor??

        Dr. Bogdán Aurél válasza a carpalis alagút témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Az elváltozás több minden lehet. Sebgyógyulási zavar, gyulladásos tömlő képződés, a belső öltés felszívódása miatt kialakult reakció, stb. Pontost választ a kezelő orvosa tud adni Önnek. Ezen elváltozások egyébként az esetek többségében kezelésre elmúlnak, ritkán kell ismét műtéthez folyamodni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 07:05; Megválaszolva: 2011. június 10., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés