• Ujj probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Cím! Azt szeretném megkérdezni, hogy a gyűrűsujjam alsó perce reggelre beduzzadt, fáj és szürkés színe lett. Mi okozhatja. Tudtommal nem szorítottam el és nem szúrt meg semmi. Köszönettel.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a ujjduzzanat témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A jelenség amit említ érdekes annak tudatában, hogy nem érte külső behatás. Ilyen elváltozást általában gyűrű le nem vétele, ütődés, nehéz táska, vagy szatyor cipelése okozhat. Az éreltérések is okozhatnak hasonló tüneteket, de azt már korábban is észlelnie kellett volna. Azt javaslom keressen fel egy kézsebészeti szakrendelést, ahol vizsgálatokkal pontosabb választ tudnak adni!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 13., 09:47; Megválaszolva: 2011. március 16., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés