Mit tehetnék még a sarkantyúmmal?

Több mint 1 éve járok kezelésről-kezelésre, de semmi hatásuk.Kenegetem krémekkel, már több fajtát kipróbáltam, de semmi hatásuk.NAgyon fáj, mind a két sarka, de a jobb lábam sokkal jobban.Sokszor menni is alig bírok már, nagyon be lehet gyulladva a csonthártya.De nem szeretném mütetni.Van e valami más megoldás? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sarokcsont-kinövés témában

Ha a műtétet nem szeretné, akkor amit még ajánlani tudok az a saroklyukasztásos lúdtalpbetét viselése a gyógyszeres kezelés mellett, vagy szteroid injekció adása az elváltozás mellé! Ha ezek sem segítenek, akkor már csak a műtét hozhat eredményt.

Kérdés: 2011. március 07., 22:03; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:24
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csontkinövés a sarokcsonton
"sarkantyúm" miatt majdnem . járóképtelen vagyok. Kaptam már lyukas betétet, szilikon sarok betétet, lúdtalp betétet, fizikóth-át, most legutóbb...
Sarkantyú
Tisztelt DR! Évek óta szenvedek a sarkaimon lévő csontkinövések miatt, lassan már mozgásképtelen leszek. Az ortopédián csupán betétet írtak fel...
Sarokfájdalom
Tisztelt Weborvos! Mai napon sebészeti vizsgálaton vettem részt hónapok óta tartó bokafájdalmaim miatt. A sebészetről elküldtek röntgenre...
Sarokcsontöres
sarokcsontöresem, repedesem van egy hete történt, nincs gipszelve, j-27/mlábortézist kaptam méretre nem tudom használni dagad a lábam, lüktet...
csontkinövés
sarokcsontkinövés miatt aligtudok járni a reumatológián sugárterápiát írtak ki szeretném tudni nincs-e más megoldás? Pacemaker depedens vagyok és...