• Mit tehetnék még a sarkantyúmmal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint 1 éve járok kezelésről-kezelésre,de semmi hatásuk.Kenegetem krémekkel,már több fajtát kipróbáltam,de semmi hatásuk.NAgyon fáj,mind a két sarka,de a jobb lábam sokkal jobban.Sokszor menni is alig bírok már,nagyon be lehet gyulladva a csonthártya.De nem szeretném mütetni.Van e valami más megoldás?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokcsont-kinövés témában

        Ha a műtétet nem szeretné, akkor amit még ajánlani tudok az a saroklyukasztásos lúdtalpbetét viselése a gyógyszeres kezelés mellett, vagy szteroid injekció adása az elváltozás mellé! Ha ezek sem segítenek, akkor már csak a műtét hozhat eredményt.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 07., 22:03; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés