Dr Bogdán Aurél

Korábban kérdeztem a sarokcsontkinövéssel kapcsolatban a kezelési lehetőségekről. A sugárkezelés érdekelt volna, mivel a cukorbetegségem miatt sem a szteroid inj. sem a műtét nem javasolt. Ön azt írta, hogy nem hallott a sugárkezelésről. Mivel már járóképtelen voltam tovább érdeklődtem és azóta már túl is vagyok a kezelésen, amit megváltásként élek meg, mert majdnem teljesen panaszmentes lettem. A Budai Irgalmasrendi kórházban csinálták, 5 alkalommal, 2 naponként kellett mennem. Csak azért írtam meg, hogy esetleg mások szenvedésén tud segíteni, ha tudnak róla! Tiszelettel Polonkainé

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza sarokcsont-kinövés témában

Köszönöm szíves levelét! Tudomásom szerint Én nem azt írtam, hogy nem hallottam lóra, hanem azt, hogy nem nagyon hiszek a tartós terápiás hatásában és tartok a kései szövődményeitől is. Örömmel veszem, hogy Önnek jelentős javulást eredményezett, és bízom benne, hogy ez tartós lesz. Cukorbetegsége révén az injekció valóban nem ajánlott, de a műtét mindenképpen elvégezhető. Ezt csak azért említettem meg, ha neadj' isten kiújulnának panaszai ez a megoldás még mindíg fenn áll!

Kérdés: 2011. március 13., 21:23; Megválaszolva: 2011. március 16., 23:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyelőcsővel lehet a baj?
Pecsétviaszgomba fogasztása
Labor leletek értelmezése
Kreatin kináz
Érdellődéd