Lábújj bizsergés

Tisztelt Doktornő! 1 hete a bal lábam 3. és 4. és 5. lábujjamban nem állandó, enyhe bizsergő érzést érzek nyugalmi helyzetben, ami periodikusan ismétlődik, valamint a bal combom hajlító izma járáskor merevebb a megszokottnál (emiatt a jobb lábamat jobban terhelem) . Az elmúlt két hetem stresszben és állandó szorongásban telt, mivel szüntelenül figyelem a szervezetem apró jelzéseit. Előfordulhat, hogy pszichés eredetű a probléma, nem pedig szervi elváltozás előjele? Milyen kivizsgálásokat tanácsol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza bizonytalan alsó végtagi panaszok témában

Kedves Kérdező!

Lehetséges, hogy pszichés eredetű a panasza. Szervi elváltozások persze előfordulnak, de ezek a panaszok nem utalnak ilyesmire. Forduljon háziorvosához, ha lát valami eltérést, meghatározza, hogy milyen vizsgálatra van szükség.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2014. december 10., 22:03; Megválaszolva: 2014. december 17., 23:02
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?