Mit javasol mit tegyek?

Tisztelt Dr.Úr/Nő 19 éves vagyok és nagyon nem tetszik, hogy kicsik a melleim. A családomban mindenkinek nagy én viszont egyszerűen megálltam a fejlődésben. Kb 17 évesen kezdett el nőni de aztán kész. Megállt. Van egy 16 és egy 15 éves hugom és mind a kettőnek nagyok és formásak, kerekek, Anyukám nem hajlandó orvoshoz vinni nem tudja felfogni hogy én ezt nem tudom elfogadni. Szóval a kérdésem a következő? Menjek el orvoshoz valamilyen vizsgálatra? mert szerintem tuti van valami bajom. Kés alá nem feküdnék soha és pénzem sincs rá. A fogamzásgátlóktól tényleg nő valamennyire? Sűrgős lenne a válasz. Köszönöm szépen

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a mellméret témában

Kedves Hölgyem! A női mell növekedési mértéke, mérete teljesen egyéni dolog, ha a többi női nemi jelleg normális (nőies testszőrzet, hang, testalkat, stb.), akkor fogadja el, hogy a melle az átlagostól vagy a kívánttól kisebb. Ha egyéb problémákkal is társul, mint például férfias hang, testalkat, testszőrzet, akkor endokrinológushoz forduljon. A tabletták okozhatnak mellfeszülést, esetleg minimális növekedést, de ez gyakorlatilag egy mellékhatás, emiatt a tablettát elkezdeni nem szabad.

Kérdés: 2010. augusztus 13., 20:23; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 11:21
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat
Emlő fájdalom
Mell ultrahang kóros eltérésre utal