Mellméret problémák fogyás miatt

Kedves Doktor úr! Mellproblémaval fordulok Önhöz. Gondolom rengeteg nő szenved ezzel a problémával, nekem megis új a helyzet és nagyon remélem, hogy sikerül termeszetes uton megoldanom. Mindig szep, formas melleim voltam.Büszke voltam rájuk. Soha nem panaszkodtam a testemre, jól ereztem magam a bőrömben. Nem jojoztam, 56 es 59 kg körül mozgott a sulyom és 168 cm magas vagyok, nem voltak hirtelen fogyasaim. Egészen tavaly novemberig, a 24.ik születésnapomig, amikor levett a lábamról a betegség. Egyszerű náthának indult, de sajnos majdnem két hétig lázas voltam. Az első héten szinte semmit nem ettem, a másodikon kezdtem el madár adagokat magamhoz venni. Ez a két hét alatt, majdnem 5 kilót fogytam. És persze ezzel együtt a melleimet is. Hihetetlen önértékelési problémáim lettek, nem merem kihúzni magam, reggelente öltözködés közben könny szökik a szembe. Nem igazán szeretnék kés alá feküdni, de tudom, hogy ez nem állapot. Kérem adjon tanácsot. Bármilyen fogamzásgátló, vagy rövid idejű hornoninalis kezelés nem tudna rajtam segíteni? Abban reménykedem, hogy ha egyszer volt, akkor talán újra lehet, szervezetem talán emlékszik. Kétségbeesetten kérem, hogy ossza meg velem a tapasztalatait. Ha buta és naiv kérdés volt, elnézést kérek. Előre is köszönöm a válaszat! Egy kétségbeesett lány.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Mellméret témában

Kedves Kérdező! Könyörgöm, szó nincs késről! Tessék visszahízni eredeti súlyát, és mellei vélhetően visszanyerik formájukat. Higgye el, nem a mell teszi az embert. Ha egyszer (végre) szülne egyet, ne mondja, hogy a mellei adott tejelő, vagy azt követő megváltozása lényegesebb lenne a babánál.

Kérdés: 2015. február 24., 13:47; Megválaszolva: 2015. február 24., 16:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...