• Okozhat-e problémát ha az egyik mell nagyobb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20 éves vagyok. A melleim között 2-3 méret különbség van. Emiatt egyrészt nem tudom önmagamat elfogadni,másrészt nem tudok olyan melltartót venni,amelyik mindkét mellemnek megfelelő és kényelmes is. Valamint hallottam, hogy ez egészségügyi problémákhoz vezethet. Három nőgyógyász szakorvos véleményét kértem már ki, akik nem értették meg a gondomat. Az egyikük szerint túl fiatal vagyok a plasztikai beavatkozáshoz, ami később a terhesség alatt és után komplikációkhoz vezethet. Önnek mi a véleménye? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellméret témában

        Tisztelt Kérdező! A nők többségének melle asszimetrikus, persze ennek mértéke különböző. Az Ön esetében a korrekció valóban szóba jön. A döntéséhez tudni kell, hogy a szoptatás után valóban változhat az emlő mérete. A plasztika nem zárja ki, hogy később gyermekét szoptassa. A végleges döntés előtt konzultáljon plasztikai sebésszel, esetleg keressen fel a lakóhelyéhez közeli, nagy centrumban működő plasztikai sebészeti részleg szakrendelését.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 06., 19:45; Megválaszolva: 2011. június 08., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés