• Dolgozhatom-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Csuth Ágnes!

        Nagyon köszönöm válaszát. Megnyugodni ugyan nem nyugodtam meg, sőt egyszerűen nem értem, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen mindig járok tüdőszűrésre és 2003. óta - mióta légzőszervi problémám van - elég gyakran készítettek mellkas rtg-t is, és az sem mutatott ki semmit. Arról nincs tudomásom, hogy korábban (gyerekkoromban) lett volna tbc-s megbetegedésem. A kérdésem most az lenne, hogy dolgozhatom-e vagy egyáltalán mikor dolgozhatom, ha valóban beigazolódik a gyanú?

        Várom válaszát. Köszönette.

        WEBBeteg szakértő válasza a tbc témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos TBC fertőzés pár hónap alatt is kialakulhat. A tüdőgyógyászati kivizsgálás része, hogy a köpetben megnézik, hogy milyen baktrériumok vannak. Abban az esetben, ha kikerülnek baktrériumok valóban fertőzhet. Ezt a tüdőgyógyászok automatikusan elvégzik, így, ha nem dolgozhatna jelezték volna Önnek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-26 10:27:02; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: