• Mantoux teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gyermekeim új iskolába felvételiztek és előírás a Tuberculin próba elvégeztetése. Hol végeznek ilyen próbát jelenleg Magyarországon és milyen módon lehet jelentkezni? Jelenleg még külföldön élünk, nyáron költözünk Magyarországra. Van esetleg egy központi intézet, ahol rövid idő alatt elvégeztethető a vizsgálat? Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tbc témában

        Kedves Kérdező! A magyarországi lakóhelyük szerint területileg illetékes tüdőgondozóban elvégzik a vizsgalatot.


        Kérdés: 2012. április 04., 21:59; Megválaszolva: 2012. április 05., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: