Tbc gyanú

Jó reggelt! Azzal a kérdéssel fordúlnék Önökhöz, hogy mi a mai nap utaznánk Erdélybe de sajnos kiderűlt, hogy az egyik családtagom tbc gyanúval kórházba kerűlt. Az érdekelne, hogy így hogy már nincs a lakásban az a személy jelenthet ránk veszélyt ha bemegyünk a lakásba?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Gyulai Nóra válasza TBC témában

Ha eddig nem találkoztak az utóbbi időben, akkor szellőztetés után nem veszélyes a lakásba bemenni.

Kérdés: 2018. június 14., 07:18; Megválaszolva: 2018. június 20., 13:54
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Tbc diagnózis és kezeléssel...
Tisztelt Cím! Tüdőszűrés után visszahívtak, és tbc-vel diagnosztizáltak. Nekem semmi tünetem nincs. A Mantoux bőrteszt negatív lett, és köpni...
tbc veszély
Tisztelt Doktornő! Jelenleg egy friss kapcsolatban szembesültem azzal a ténnyel, hogy a kedvesem barátja TBC-s, gyógyszerekkel kezelik. A párom...
Elkaphattam-e a TBC-t?
Tisztelt doktor! Egy olyan problémával fordulok önhöz, hogy nem régiben voltam tüdőszűrön. (Korányi S.) Egésznap nem ittam és nagyon szomjas...
tbc tbc tbc tbc
a volt férjemröl ki derült hogy tbc-és és azt szeretném tudni hogy mi elkaphattuk -e töle ezt a fertözö betegséget és mi a teendönk hogy ezt...
TBC gyanú
Tisztelt Dr...úr, tbc gyanújával kórházba utaltak minden elvégzett vizsgálat negatív, és meg a családom is keletet hogy tudó vizsgálatot csináljon...