Thrombosis

2010 márc jobb oldali julius bal oldali asc.phlebitis miatt történt crossectomiák ill juliusban bal lábszári mélyvénás trombozisom volt belgyogyászati kivizsgálásom negativ genetikai vizsgálatom még nincs kész, meddig kell agumi harisnyát hordani...illetve ha bepirosodik abal láb derákig mi ateendö,,, és mégegy kérdés bal oldali melkasi rángás mell alatt idegi alapon van e vagy sziv probléma..mivel keringési zavart állapitottak meg káthegyü ás háromhegyü billentyük kombinált rendellenesságe

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza mélyvénás trombózis témában

Tisztelt Érdeklődő!

A gumiharisnyát azért kell viselnie, hogy elkerülje a fájdalmas visszeresség kifejlődését. Hogy meddig, arra látatlanban nehéz bármit is mondani, mindenképp szükséges volna egy angiológiai szakvélemény, ahol a kolléga precízen megvizsgálja Önt és a lábszár visszereinek állapotát. A másik kérdésére sem tudok konkrét választ adni, a "mellkasi rángás" hátterében legalább 20 féle betegség állhat, többek közt az Ön esetében leírt szívbillentyű-problémák is szerepet játszhatnak benne. Mindenképp szükséges volna egy EKG, terheléses EKG, szív ultrahang vizsgálat, hogy a súlyosabb kórképeket kizárják.

Kérdés: 2011. január 02., 16:30; Megválaszolva: 2011. január 07., 16:07
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Ferritin magas
Szájfeltöltés Marfarin mellett
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint