thrombosis

Tisztel Cím! Egy hónapja derült ki, hogy a jobb láb izomvénájában cruralis thrombozist mutattak ki.Jelenleg az INR-érték 1, 96-39%.Kérdésem az menyi a gyógyulási ideje ennek a betegségnek, mikor mehetek, biztonságosan, vissza dolgozni, és hogy milyen vizsgálatok kelhetnek még ehez. Jelenleg nem tudom 1-2 órátől tovább terhelni. Mivel alsó ajkam, nyelvem zsibbad, ezért a háziorvos neurológus vizsgálatát kéri.Szív szorítást, gyomortályi panaszokat érzek jelenleg.Várom válaszát. Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a mélyvénás trombózis témában

Kedves Kérdező! A javasolt táppénz mindig egyéni mérlegelést igényel annak függvényében, hogy mennyire áll fenn fájdalom, milyen a terhelhetőség és nem utolsó sorban mennyire megterhelő a munkavégzés. Általánosságban elmondható, hogy egy hónap pihenés javasolható. A Syncumar szedése minimum fél, de inkább egy évig szükséges. Javasolt kompressziós harisnya tartós viselete álláskor, járáskor. Sok esetben a mélyvénás thrombosis hátterében más betegség is állhat, ennek kivizsgálása illetve örökletes thrombosis hajlam irányában történő vizsgálat a későbbiekben szóba jön.

Kérdés: 2014. május 26., 13:51; Megválaszolva: 2014. május 27., 20:13
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram...
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció