• Thalsssemia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktor Úr,Nő!! Gyermekem 15 éves thallessemiás! 4 hete görcsös fejfájása van,ami hirtelen tör rá,és úgy érzi mint akinek lebénult az arca. Lehet köze az alap betegségéhez?? Vagy másnak tudható be ez a fejfájás? Válaszát várom.Üdvözlettel:Bieberné

        Dr. Molnár Anna válasza a hematológia témában

        Kedves Szülő! A thalasszémia- szindrómákhoz többféle betegség tartozik, általánosságban jellemző rájuk egy bizonyos típusú vérszegénység. Ha a gyermeke és vérképe eddig egyensúlyban volt, akkor feltehetően nem a súlyosabb formájú betegségben szenved. Természetesen a vérszegénység miatt jelentkezhet fejfájás. Javaslom keresse fel a gyermekét gondozó hematológia szakrendelést (vizsgálat és laborok céljából), majd javaslatuk szerint forduljon gyermekneurológushoz!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 09., 09:04; Megválaszolva: 2010. november 21., 17:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés