tetoválás után vérvétel

Jó napot! Megszeretném kérdezni, hogy 07.01. csináltattam a tetoválásomat, a vádlimra, és 07.04-én kell mennem vérvételre (17 éves koromban kiderült, hogy velem született trombózis hajlamom van, és emiatt vizsgálnak ki mert két évig olyan gyógyszert kellett szednem aminek nem feladata a vérhígítás, teljesen más betegségre jó! és azt nézik, hogy egyáltalán kell-e valamilyen gyógyszert szednem.) . Tehát az a kérdésem, hogy a tetoválás befolyásolja a vérvétel eredményét? Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: AnonymGirl

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza hematológia témában

A tetoválás nem befolyásolja az eredményt.

Kérdés: 2012. július 02., 14:17; Megválaszolva: 2012. július 02., 16:02
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Frizer oltást kaphatok e kedden,ha...
Tisztelt Doktornő! Pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kedden, 13-án megkaphatom a Frízer COVID elleni vakcinát. Korábban azért nem kaphattam...
Oltas utan munka?
Tisztelt Doktorno! 3 napja megkapta a covid elleni vedoltas elso adagjat. 1.5 napig laz, izonfajdalom, fejfajasom volt. Kerdesem az lenne, hogy van e...
Prothrombin Mutáció - Moderna oltás
Fogamzásgátló spirál -...
Leiden hetero - sputnik
Üdvözlöm doktornő! Tünetmentes Leiden hetero vagyok, április 4.-én vasárnap kaptam az első adag Sputnik vakcinámat. Kérdésem, hogy kell-e...