Hematológiai laboreredmény

Üdvözlöm! Mi kisbabát szeretnénk a párommal, van már egy 9 éves fiam.2 éve próbálkozunk.Nem rég volt 2 vetélésem az első műszeres a második spontán úton ért véget. Az orvosom hematológushoz küldött. Az lenne a kérdésem hogy ezek az eredmények jók vagy nem? Aktivált Protein c Rezi 5, 40 2, 91-5, 03 a tartomány, Antitrobin III 135% 83-118 tartomány, Protein C aktivitás >150% 70-140 tartomány.Köszönöm válaszát! Üdv! Roni

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza hematológia témában

Kedves Kérdező!

Ezek az eredmények ha kevéssel is, de kívül vannak a normális tartományon. A vetélés is összefüggésben lehet a mérsékelt véralvadási zavarral. Ha nem akarna gyermeket vállalni, akkor is folytatni kellene a kivizsgálást, de gyermeket vállalni véleményem szerint csak úgíy fog tudni, ha megcsinálják a genetikai vizsgálatokat és beállítanak véralvadásgátló terápiát Önnek.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. július 13., 08:34; Megválaszolva: 2012. július 16., 16:10
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Schönlein Henock purpula
Fogamzásgátló szedése MTHFR gén...
Van teendo?
Vashiányos vérszegénység
Myeloma - probléma