Mélyvénás trombozis ballában

Férjem syncumart szed pár hónapja és hallottam arról, hogy sokáig nem szabad szedni árhat a szervezetnek, szeretném megtudni tényleg igy van-e és meddig kell szednie? Köszönöm válaszát. Tisztelettel N. Andrásné Makó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a trombózis témában

Tisztelt Érdeklődő! Mélyvénás trombózis esetén a folyamat súlyosságától függően mininmum 6 hónapig, de akár élethosszig is Syncumart kell szedni. A terápia egyetlen jelentős mellékhatása a vérzéses szövődmény (orr, vizelet, esetleg gyomor), de ez jó eséllyel kivédhető, ha a férje rendesen eljár az előírt INR ellenőrzésekre.

Kérdés: 2010. szeptember 08., 08:21; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 10:51
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Laboreredmények értelmezése
Tisztelt Doktornő! Az alábbi leletek értelmezésével kapcsolatban kérném a segítségét: Fvs 3,9 (4,4-11,3), limfocita 43% (25-40%), neutrofil gran...
K vitamin szedése
Kedves Ujj Zsófia Ágnes! Leiden - mutáció esetén K1(990mcg), K2(10mcg) vitamin-tartalmú étrendkiegészítő szedése nem okozhat-e problémát, a...
Vérszegénység oka
Tisztelt Doktornő! 4 éve vas értékem nagyon alacsony 3,5 emellett több érték is alacsonyabb vörösvértest 4,19 Hemoglobin 112,0 Hematokrit 0,34...
Limfocita alacsony száma
Nagy lehet a baj? 2.