PCOS gyerekvallalas

2002-ben 18 evesen szultem egy egeszseges 3, 80 kg 52 cm kislanyt.kb.6-7 evvel utanna kiderult, hogy PCOS van. Szeretnenk gyereket vallalni a parommal.antibebi nelkul viszonylag rendszeres kb 3 havonta volt menzeszem tehat nem szunt meg teljesen.Jelenleg szedem a Dianorette nevu fogamzasgatlot kb. 3-4 eve. A babavallalas kb. 2 ev mulva lenne esedekes. A kerdesem az lenne, hogy valtoztat-e barmin ha 2 ev mulva hagyom abba a tablettat es probaljuk meg, vagy ha meg az iden? Csak az a kulonbseg, hogy meg fiatalabb vagyok 2 evvel (most 30) es hogy eleg hosszu lesz az antibebi osszefuggo alkalmazasa 5-6 ev. Koszonettel. Monika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Mónika!

A fogamzásgátló szedésnek nem lesz más hatása ha most vagy egy év múlva hagyja abba a szedést. Amennyiben korábban volt, hogy 3 havonta menstruált, úgy javaslom a tabletta abbahagyás után endokrinológiai konzultáció kérését.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 09., 10:24; Megválaszolva: 2015. január 26., 07:26
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Speed fogyasztás és gyerek nemzés
Üdvözlöm, Körülbelül 2 éve rendszeresen fogyasztok speedet (metanfetamin származékokat) és füvet régebb óta, de ugy érzem függő nem vagyok...
érdeklődés
Tisztelt Dr. Úr! Gyermektervezés előtt állunk. veleszületett hypothyreosisom van amire Letroxot 100 mikrogrammot szedek. Bejelentkeztünk A pécsi...
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő! 2014ben 3. Gyermekem születése után (mind a három császármetszés) elköttettem magam. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e...
Van még esélyünk babatervezésre?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves vagyok,párommal nagyon szeretnénk babát ,csináltattam vizsgálatokat ebben a tekintetben,hogy még van e...
Gyermektervezés
Tisztelt Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, mint jövőbeli apuka: December 30 vagy 31 fogant a babánk. December hónapban sajnos 3 esetben is...