• Baba vállalás Pszhiiáter által kiírt gyógyszerek mellett/alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Kezdeném azzal, hogy azért fordulnék ide segítség/tanács után mert a pszhiiáterem május 10re adott leghamarabb időponott, és szeretnék tudni mielőbbi választ a kérdésemre, hisz május 10.-e amikor tudna fogadni soká lesz még. 2017.március 4-én a doktornőm kiírta nekem a Frontin 0.5mg tablettát napi 3x1 szemet meg Cipralex-et 10mg 1x1. Azóta lecsökkent az adagom 1db 0.5mg Frontin-ra meg 1db 10mg Cipralex-re. Ezt a szintet tartva teljesen jól vagyok. Viszont babát szeretnénk a párommal. Első közös gyermeket. Olyan kérdésem lenne hogy babavállalás szempontjából ezeket a gyógyszereket lehet e szedni? Ha nem lehet szedni akkor milyen alternatíva jöhetne szóba ami jó lenne nekem is meg a babának is? Vagy teljesen le kell tenni minden gyógyszert? Ha igen akkor hogy kell letenni gyógyszert és gyógyszer letétel után mennyi időnek kell eltelnie hogy próbálkozhassunk? Köszönöm szépen válaszát! További szép napot kívánok!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyermektervezés témában

        Tisztelt Kérdező, A kérdésével kapcsolatosan a honlapomra irányítanám. Itt részletes információt talál a feltett kérdésekre. http://harmoniamuhely.hu/psziches-zavarok-kezelese-a-terhesseg-es-a-szoptatas-soran/ Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. február 17., 21:43; Megválaszolva: 2019. február 21., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: