Terhesség befolyásolása gyógyszerrel

Jó napot kívánok! Egy kérdésem lenne: babát szeretnénk, ebben a hónapban próbálkoztunk is a férjemmel, viszont most fellépett egy vizeletfertőzés (csípő, rózsaszínes vizelet) . Nolicint szedtem be, mert már nem bírtam... Milyen mellékhatásai vannak ennek esetleg a már megfogant magzatra, ha erről egyáltalán szó van? Jövő héten fogok csak tesztet csinálni, a nem várt menses napján. Ha ez még előfordul, mit lehet tenni? Mit lehet bevenni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza húgyúti fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Terhességben nem javasolt Nolicint szedni - konkrét mellékhatás nincs leírva. Ha még vannak felfázásos panaszai úgy vizelet tenyésztés elvégézését javaslom.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 20., 07:00; Megválaszolva: 2014. december 22., 11:04
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Speed fogyasztás és gyerek nemzés
Üdvözlöm, Körülbelül 2 éve rendszeresen fogyasztok speedet (metanfetamin származékokat) és füvet régebb óta, de ugy érzem függő nem vagyok...
érdeklődés
Tisztelt Dr. Úr! Gyermektervezés előtt állunk. veleszületett hypothyreosisom van amire Letroxot 100 mikrogrammot szedek. Bejelentkeztünk A pécsi...
Teherbeesés
Tisztelt Doktornő! 2014ben 3. Gyermekem születése után (mind a három császármetszés) elköttettem magam. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges e...
Van még esélyünk babatervezésre?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves vagyok,párommal nagyon szeretnénk babát ,csináltattam vizsgálatokat ebben a tekintetben,hogy még van e...
Gyermektervezés
Tisztelt Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, mint jövőbeli apuka: December 30 vagy 31 fogant a babánk. December hónapban sajnos 3 esetben is...