lombik program

tubastrerizaciom volt 9 evvel ezelott 4 terhesegem volt abbol 3 csaszarmetszes meggondolatlanul dontottem abeavatkozas melett azota uj parom illetve ferjem lett akivel nagyonszeretnenk egy kisbabat szeretnem megkerdezni hogy valamijen modja van meg koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Lehet próbálkozni petevezető helyreállító műtéttel, amelynek sikerességét előre megjósolni nehéz, vagy a másik választás a lombikprogram. A döntés előtt mindenképp szükséges a komplex meddőségi kivizsgálás. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. május 23., 00:40; Megválaszolva: 2014. május 26., 11:58
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés