• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3. hónapja Dienille fogamzásgátlót szedek, ennek a ciklusnak az 5. napjától 10 napon keresztül antibiotikumot szedtem. (Napi 2x2 Sumetrolimot, illetve 3 adag Foszfomicint, ezalatt végig szedtem a fogamzásgátlót is.) Az utolsó adag antibiotikumot 2 napja vettem be. Ma együtt voltunk a barátommal, védekeztünk óvszerrel, de az óvszer az aktus végén lecsúszott és bennem maradt (egyből kihúztam, volt benne ondó). Azt szeretném kérdezni hogy van-e okom aggodalomra, illetve van-e valamilyen teendőm? Köszönöm a segítséget!

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Valószínűleg aggodalomra nincs ok.


        Kérdés: 2019. november 15., 18:52; Megválaszolva: 2019. november 18., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: