Érdemes e oltatni?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném tudni, hogy érdemes e kérni a HPV- vírus elleni védőoltást, ha ezt a vírust már kimutatták a szervezetben? Van e így értelme, esélye annak, hogy visszaszorítja ezt a vírust? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Herman Tünde válasza HPV oltás témában

Amennyiben a HPV vírust kimutatták a szervezetében jelenleg nem érdemes oltani, erre vonatkozó ajánlások még folyamatban vannak.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2012. november 16., 11:25; Megválaszolva: 2012. november 16., 16:48
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HPV oltás + torokgyulladás, nátha
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! HPV oltással kapcsolatos a kérdésem. Lányom 13 éves lesz október végén. Október 10-én kapta meg az első HPV...
Cervarix vagy Silgard
HPV vírus ellen szeretném beoltatni magam de nem tudom a két vakcina közül melyiket válasszam a Cervarix-ot ami a 16.18 vírus ellen nyújt védelmet...
Beoltassam magam?
Másfél évvel ezelőtt Condylomáim voltak a hüvelybemenet környékén. Ezek a Condyline ecsetelés és az Isoprinosine kúra hatására elmúltak 2 hónap...
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?