• HPV NA típus páromra nézve nem veszélyes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszoló! A legutóbbi kontroll eredménye a következő: HPV genotípus: NA Eredmény: a minta HPV DNS pozitív, azonban a vizsgált alacsony (LR) és magas (HR) kockázatú HPV típusokat nem tartalmazza. Az orvosom nem indokolja tovább az Isonisoprine-kúrát, csak éves kontrollt. Azt szeretném megtudni, hogy ez az eredmény mit jelent? Mi a teendőm akkor? Gyerekvállalás ilyenkor már lehetséges? A munkahelyi dolgok miatt most lenne a legesedékesebb számunkra a gyerekvállalás. A páromra ez nem jelent fertőzésveszélyt? Előre is köszönöm a fáradtságát!

        WEBBeteg szakértő válasza a HPV fertőzés témában

        Az NA = nem azonosítható, azt jelenti. Azok a törzsek melyek a méhnyakrák kialakulásában vesznek részt nincsenek. Gyermekvállalás lehetséges, a partner hordozhatja ugyanazt. Jelenleg teendő ezzel nincs.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. március 26., 18:47; Megválaszolva: 2012. március 27., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: