HPV szűrés CML-es betegség

Tisztelt Doktor úr! A HPV fertőzésről szeretnék többet megtudni.Fél éve élek párkapcsolatban, nekem a jelenlegi párom az első, neki voltak előttem kapcsolatai.CML-es beteg vagyok immunhiánnyal, és rettegek a HPV fertőzéstől.Ön szerint érdemes lenne a páromnak egy HPV szűrést elvégeztetni? Szeretném elkerülni a fertőzést! Köszönettel: Anikó

Dr. Kiss György válasza HPV fertőzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Váéaszom: Igen.--és nem árt gumit használni-

Önnek, az alapbetegség minden "felülir" és minden lehetőséget fel kell használni és veszélyt ki kell iktatni, ami a CLM-t rossz irányban.befolyásolhatná. Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS: bármilyen kérdésében állok rendelkezésére.-

Kérdés: 2015. március 26., 00:51; Megválaszolva: 2015. március 26., 07:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Cytologia P3 eredmény
Üdvözlöm! Cyt P3, LSIL, Hpv Cytologiai eredményem P3-as lett, enyhe LSIL és HPV megjelöléssel. Az orvos Klion D100, Flukonazolt irt fel. Köszönöm...
HPV vírus - Mennyi az esélye, hogy...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak nálam HPV vírust, ha jól emlékszem 31 -est, ami a 3 veszélyes közé...
HPV vírus elleni védőoltás 46...
Lányom ügyében érdeklődnék, aki 46 éves és Amerik, ában él. Nála évek óta pozitív a HPV teszt., 4 évvel ezelőtt a szövetvizsgálat negatív...
HPV NA típus páromra nézve nem...
Tisztelt Válaszoló! A legutóbbi kontroll eredménye a következő: HPV genotípus: NA Eredmény: a minta HPV DNS pozitív, azonban a vizsgált...
HPV vírust mutatott a rákszűrés
Tisztelt Doktor Úr! Ismerősöm nevében kérdezném, hogy rákszűréssel kimutatták a HPV vírust. És P3 lett a rákszűrés eredménye ezért vissza...