Migrén nélkül boldogan, lehet?

Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kb. 5 éve kínoz migrén, havonta 4-5 alkalommal.Kisvárdába voltam kivizygáláson, ct, labor, ahol javasolták, szedjek "fejfájásomra" fájdalomcsillapítót, holott közöltem semmit nem ér. Következett egy olyan hét ahol mindennap szinte hányással társuló elviselhetetlen fejfájásom volt, elmentem háziorvosomhoz, aki Divascan megelőző tablettát írt fel.Egy darabig jó is volt, utána ismét visszatért havi 4-5 alkalomra.Feleségem migréneseket kérdezett, mi hat nekik, aztán egy triptán hatóanyagú tablettát írattam fel háziorvosommal a Relpaxot. Ezt ha beveszem, mindig elmúlassza szerencsére.Kérdezni szeretném, van-e még migrénmegelőző tabletta amit felirathatnék orvosommal, mert csak azt mondják szedjek azt, de a divascan-on kivűl nem találok mást. Talán ezt már megszokta a szervezetem. Minden nap szedem ennek ellenére. Mert más megoldást nem találok, hogy ne kínozna ennyiszer egy hónapban, nagyon nehéz így dolgoznom. Előre is nagyon köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boha Katalin válasza migrén témában

Természetesen van még rohammegelőző terápia migrénre több is. Ezeket azonban általában neurologus állítja be, egyén szerint, így gyógyszerneveket nem sorolhatok.Forduljon neurologushoz, aki biztosan segít benne.

Kérdés: 2014. szeptember 29., 10:38; Megválaszolva: 2014. október 01., 21:32
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
MR lelet értelmezés
Fejfájás
Állandó fejfájás
Mi lehet a baj?