Migrénes fejfájás az öcsémnél

Tisztelt Dr Úr/Nő! Az öcsémnek 16 éves kora óta rendszeresen fáj a feje! Most 27 éves! Voltunk orvosnál aki kétoldali koponya átvilágitásra küldte ami nem mutatott semmit! De viszont a dr nő a 7. csigolyaporcon valami duzzanatott vett észre! Kapott gyógyszereket de attól még jobban fájt a feje! Szeretném a segitségét kérni és a véleményét ez ügyben! 2007-ben a beutalón ez szerepelt, hogy kephalalpia miatt kért vizsgálatot! Ct-re nem küldi mert az nem mutat ki semmit, ezt mondta a dr nő! Sajnos a kapott gyógyszer nevét már nem tudom, de apró, rózsaszinű volt! Meg nyugtatót kapott éjszakára hogy tudjon aludni, ezektől jobban fájt a feje! Előre is köszönöm! Várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza migrén témában

Tisztelt érdeklődő!

Testvére valószinűleg fejfájós típus: ha bármi olyan állna a fejfájás mögött, amit CT-n lehet látni (pl.daganat) , az már tünetet okozott volna.

Az ilyen betegek kezelése valóban türelemjáték, sok gyógyszer nem válik be. Érdemes már neurológust is felkeresni, mert úgy tünik, a jelenlegiben már nem bíznak, pedig egy ilyen fejfájásban a bizalom a siker záloga.

Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 25., 13:25; Megválaszolva: 2012. szeptember 26., 16:23
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Zsibbadás, gyomorhullámzás
Agydaganat ?
Tisztelt Doktor Nő vagy Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét óta azt tapasztalom mintha fáradt lennék...
Afta, fogfájás, elszíneződés
Kedves Doktor ur / Doktorno! En egy komplex kerdessel fordulnek Onhoz. Jelenleg kint vagyok Spanyolorszban egy szigeten, ahol nem igen tudok elmenni...
Alhasi diszkomfort
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Néhány napja enyhe, tompa fájdalmat, diszkomfortot érzek a jobb alhasban és a jobb oldalamban. Olyan érzés, mintha valami...
Mometason orrspray túladagolás