• szívpanasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Vérvétel alkalmával kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésem van. Ultrahangon is voltam ahol nem találtak göböket, viszont pajzsmirigy gyulladást állapítottak meg. Methotirynt szedek és pulzuscsökkentőt. Ami miatt írtam az az hogy a betegség következtében a vérnyomásom nem felment hanem leesett. 135-140-es vérnyomásom szokott lenni most 115 környékén van. Ez a jelenség a betegség miatt van, vagy esetleg forduljak kardiológushoz.A vércukor értékeim is felmentek ezért inzulinterápiát írt elő az orvos. Válaszát köszönöm!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! A pulzuscsökkentő gyógyszere a vérnyomását is csökkenti. Ezt el lehet hagyni hamarosan, ahogy a Metothyrin hatás beáll. A vércukor szinteket a magasabb pajzsmirigy hormon szint boríthatta fel. Követni mindenképpen érdemes.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. január 22., 15:38; Megválaszolva: 2020. január 28., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az édesanyám tüdő- és vastagbél daganattal diagnosztizált (nem áttét). Jelenleg a tüdő daganat áll kemoterápiás kezelés alatt, a vastagbél daganat csak passzázs zavar esetén operálható. A tüdődaganat kezelése...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.